Ervaringen met Praktijk Firefly

Jongen, 9 jaar

“Ik kan en durf veel meer dan ik eerst dacht!

En ik zie nu niet meer op tegen de volgende Cito-toetsen.”

 

Jongen, 7 jaar

“Het was zó fijn om samen te werken dat ik een beetje verdrietig ben dat het de laatste keer is. Maar het gaat al heel goed. Ik wordt niet meer zo vaak ontzettend boos en ben blij met ons zelfgemaakte Hurzel-potje, deze helpt mij om het nu alleen te kunnen!”

 

Meisje, 7 jaar

“Ik vond het tekenen met de mooie krijtjes het leukst en heb door alle tekeningen geleerd wat ik allemaal kan. Ook weet ik nu hoe ik sommige dingen beter aan kan pakken.”

 

Moeder

“Ik ken Géraldine al vanuit mijn jeugd en wist meteen dat dit een mooie kans was voor mijn 2 kinderen. De oudste kon wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van meer weerbaarheid. De jongste had moeite met zijn zelfvertrouwen en boosheid. Vooral voor hem vond ik Géraldine, gezien haar karakter en geduld een goede match. De klik was er dan ook vrij snel. Iets wat bij de jongste altijd heel lastig is. Beide jongens hebben zeer veel gehad aan de begeleiding van Géraldine. Ze vonden de middagen altijd heel gezellig. Ze keken altijd uit naar de dag dat ze weer kwam. Voor ons als ouders was de ervaring met Géraldine als kindercoach erg aangenaam.”

 

Collega

“Géraldine heeft de gave om vele kinderen snel op hun gemak te laten voelen.

Kinderen mogen en kunnen bij haar zijn wie ze zijn.

Géraldine heeft een analytische blik en ziet het verhaal achter gedrag.

Ze gaat vooral met dit verhaal aan de slag waardoor het gedrag vanzelf veranderd.

Naar mijn mening een goede, kundige kindercoach met veel liefde voor kinderen

en haar vak.”