Wie ben ik?

 Géraldine Hendriks, dát ben ik!

 

Ik ben 36 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik  ben kindercoach in hart en nieren en heb mijn eigen praktijk, Praktijk Firefly in Eindhoven.

 

In 2006 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog. Hierna heb ik met heel veel liefde en passie vrijwilligerswerk gedaan met straatkinderen in Peru. Hen, puur vanuit mijn hart, helpen en weer laten lachen, haalde het beste in mij naar boven.

 

Terug in Nederland ben ik gaan werken in een TBS-kliniek voor volwassenen. Hier werkte ik onder meer als coach en trainer. Ik deed dit werk met plezier en toewijding maar miste het werken met kinderen. Het bieden van begeleiding bij de bron, het begin.

 

Na ruim 8 jaar werd het tijd dat ik mijn passie weer ging volgen. Mijn passie om te werken met kinderen. Ik wil kinderen hun eigen kracht en kwaliteiten laten zien. Hen leren deze in te zetten en daarmee uitdagingen te overwinnen.

 

Kinderen begeleiden, hen laten ontdekken hoe mooi ze zijn, ze helpen met lastige vraagstukken, dáár krijg ik energie van! Van elk stapje vooruit, hoe klein soms ook, geniet ik. Van kinderen die hun eigen glans en kracht weer vinden word ik blij!

 

Na het afronden van de post-HBO opleiding voor kindercoach (BGL & Partners) ben ik Praktijk Firefly gestart. Ik werk hier vanuit mijn hart. Daarnaast maak ik gebruik van mijn brede kennis en jarenlange ervaring in de psycho-sociale hulpverlening. 

 

 

Een keer persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.