Uitleg voor Kinderen!

Hallo!

 

Een firefly is een ontzettend gaaf kevertje. De natuur heeft hem namelijk zo gebouwd dat hij zelf licht kan maken als dat nodig is. Waarom vertel ik je dit? Omdat we allemaal wel eens wat meer licht kunnen gebruiken. Én omdat we ook allemaal dit licht kunnen maken. Jammer genoeg lukt dat soms niet alleen.

En daar ben ik voor! Mijn naam is Géraldine. Ik ben kindercoach en ik help allemaal verschillende kinderen met dingen die ze lastig vinden.


Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je vaak boos bent, of juist heel verdrietig. Sommigen zijn heel bang of slapen slecht. Anderen hebben vaak ruzie of worden gepest. Iedereen is anders en iedereen zit wel eens niet zo lekker in zijn vel. Wat extra hulp van mij kan je dan verder helpen.

 

Ik laat je bijvoorbeeld zien wat je allemaal kan en hoe sterk je bent. Ik help je weer geloven in jezelf!

 

Hoe ik dit doe? Dat mag jij bepalen!

Ik heb een heleboel spelletjes, boeken, teken- en knutselspulletjes. We kunnen ook samen praten of oefeningen doen. Het gaat er om dat we dat doen wat jij prettig vindt. En dan gaan we samen aan de slag, want je hoeft het niet alleen te doen!

 

Ben je benieuwd of ik jou ook kan helpen of wil je gewoon even kijken wie ik ben? Laat een van je ouders contact met mij opnemen. Dan maken we een afspraak om kort kennis te maken en bekijken we samen wat ik voor je kan doen.

 

En vind je het leuk om te lezen of voorgelezen te worden? Hier is een leuk verhaal over Fry, de Firefly. Hij komt een kindercoach tegen.